Over mij

Ik ben Roy Kusters, ik ben 36 jaar en ik ben sinds 2008 invalide. Door ernstige Artrose heb ik geen kraakbeen meer. De ziekte zorgt ervoor dat mijn botten direct over elkaar schuren en niet worden opgevangen door het missende kraakbeen. Dit zorgt ervoor dat ik niet lang kan lopen. Door deze pijnlijke ziekte is het niet mogelijk meer voor mij om te werken, waardoor ik het op financieel vlak dan ook niet erg breed heb. Ik ben daarom ook naarstig op zoek naar sponsoren die mij kunnen helpen om mijn rolstoeltennisdroom te kunnen verwezenlijken.

De komende jaren ga ik namelijk vol voor mijn droom; Parijs 2024!  Om dit te bereiken zal de trainingsintensiteit moeten worden verhoogd en mijn begeleidingsteam uitgebreid. Daarnaast zal er beter materiaal tot mijn beschikking moeten komen, trainingskampen bijgewoond worden en wil ik vooral heel veel toernooien spelen in binnen- en buitenland. Dit alles is onmogelijk zonder steun vanuit het bedrijfsleven en de samenleving.
Om de kosten van o.a. vervoer naar toernooien in binnen- en buitenland, overnachtingen, trainingen, inschrijfgelden en goed materiaal te kunnen betalen ben ik dus naarstig op zoek naar sponsoren.  Met jullie bijdrage kan ik de ingeslagen weg naar 2024 voortzetten!

Wil je mij verder volgen op weg naar de Paralympics van 2024, like dan mijn Facebookpagina.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan mijn missie!

 

Mijn droom: Meedoen met de Paralympics 2024 in Parijs!

Style of Play

Rechtshandig, sterke forehand, kracht & allround.   

Wat is Artrose?

Artrose is een vorm van reuma waarbij het kraakbeen in het gewricht in kwaliteit achteruit gaat. Het wordt dunner, zachter en brokkelig. … Soms ontstaat er een ontsteking in het gewricht. Ook raken zenuwen soms bekneld, wat pijn, gevoelsstoornissen en krachtverlies veroorzaakt.

2015

graafschap wedstrijdcoordinator

2016

graafschap jo-12

2017

graafschap jo-13

2018

graafschap jo-14

Sponsors